Ursidae är det elevhem på Anteros som grundades av Annikki Ursidae. Ursidae gjorde allt noga och i sin egen takt och uppmuntrade studier i lugna och stillsamma miljöer. Ursidaes djur är björn och elevhemmets färg är grön. ______ är den nuvarande elevhemsföreståndaren och ______ heter elevhemsspöket. 

Ursidaes är stabila, omhändertagande och tålmodiga. De har ett starkt, uthålligt sinne som kan vara långsamt och i vissa fall är de till och med slöa och apatiska. De är pålitliga personer som är kärleksfulla och förlåtande. Dessa personer lär sig långsamt, men när de lärt sig något, så kan de det. De kan ha svårt att acceptera större förändringar, men de mår bra av att då och då välja utmaning och förändring framför det vanliga och trygga. 

 

Lynx är det elevhem på Anteros som grundades av Aino Lynx. Lynx gillade utmaningar och hårt arbete och föredrog att lära sig genom gruppdiskussioner och tävlingsmoment. Lynx’s djur är lo och elevhemsfärgen är orange. ______ är den nuvarande elevhemsföreståndaren och ______ heter elevhemsspöket. 

Lynxs är ambitiösa, målinriktade och har ett skarpt intellekt. De är naturliga ledare, men vissa har också lätt att bli agressiva.  Dessa personer är alerta, har en stark vilja, är envisa och när de vet vad de vill jobbar de mot sitt mål effektivt och målmedvetet. De har ett bra minne och är organiserade. De har inte alltid så långt tålamod och är lätt kritiska mot sig själv och andra. Även om de gillar fart och fläng mår de också bra av att med jämna mellanrum koppla av och ta det lugnt. 

 

Lupus är det elevhem på Anteros som grundades av Tiera Lupus. Lupus föredrog att vara aktiv och kreativ och ansåg att man lärde sig bäst genom praktiska försök och misstag. Lupus djur är varg och elevhemsfärgen är lila. ______ är den nuvarande elevhemsföreståndaren och ______ heter elevhemsspöket. 

Lupus är entusiastiska, kreativa och konstnärliga. De kan ha svårt att omsätta sina idéer i praktiken eftersom de har så många idéer. De blir lätt oroliga och tankarna rör sig alltid i deras sinnen. De lär sig lätt nya saker, men har också lätt att glömma. Vissa personer ur detta elevhem kan vara rastlösa och har inte så bra självförtroende. Även om de älskar frihet mår de bra av att ha en vardag med fasta rutiner eftersom det ger dem mer energi att lägga ner på sin kreativitet.